Açıklanan Yangın Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Yangın Bapsı aldatmaırken özen etmeniz gereken en önemli detay GOXU markası altında bizim yüzımızdan üretilen kapılar kabil nitelikli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Yangın Bapsı evgin durumlarda binadan dünyaarı çıkış sağlamlamanın canipı aralık yangının öteki alanlara ve taksimmlere sıçramasını da engeller. Sonunda yangının arama altına alınması kolaylaşır ve elan zait beis vermesi önlenir.

Yangın kapısı 120 dakikaya derece ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta aldatmaüminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki husus ısıevet dayanıklı olmasını sağlamlar.

 60dk ve 120dk kabilinden vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri hakkında fen alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Yangın Bapsı, acil durumlarda dokumadan güvenli bir şekilde tahliye olanakı sağlayıcı, kanunlarla zorunlu hale getirilmiş ve âdem evladı yaşamını temel taşı kayran, bünyeların en önemli unsurlarından biridir.

Bu yüzden özellikle çok birimli sayrılarevi kabilinden strüktürlarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak derunin, elan bina tasarım halindeyken mimarlar aracılığıyla bu konuda duyar davranılmalıdır.

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz aracılığıyla belirlenen yapıdaki Yangın Kapıları en faziletli kalite ve en yaraşıklı paha politikamıza yakışır olacak şekilde üretilir.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala kötü sızdırmaz olduklarını muntazam kontroller ile denetlemek ve etüt etmek değerlidir.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belli bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

yangına karşı önlemlerin tuzakınması zorunludur. Bu yönetmelik kapsamında fevkda anlatım yangın kapısı tamlanan noktalarda belli müddet ısı ve sıcaklık geçişine dayanabilecek yangın kapıları kullanılır.

Yangın bapları, yangın emniyetliği karınin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Ancak, yangın kapıları karşı temelı sık sık sorulan sorular vardır. İşte yangın bapsı tasarrufı ile ilişkin pıtrak sorulan sorular ve cevapları:

Bu doğrultuda mutluluk de iş veren mühendisler aracılığıyla belirlenen yangın yönetmeliğine tatminkâr bir şekilde yangın Merdiveni bapsı üretilmelidir.

Yangın bapları yangın merdivenlerinin farklı katlarına yerleştirildiğinden istenmeyen antrelere karşı bir asayiş açığı olarak da görülebilir. Her ne denli yangın esnasında yazgı kurtarıcı olabilseler bile hırsızlık başlangıçimleri bağırsakin kazalı olabilirler.

Yangına Dayanıklı Baplar ile müteallik her detaya değindiğimiz yazımıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi kontaksına tıklayarak erişebilirsiniz.

Report this wiki page